Led-valojen myynti Suomessa – miksi valita led?

Led-valojen myynti Suomessa on kasvanut huomattavasti. Mistä ilmiö johtuu ja mikä tekee led-valoista niin kysyttyjä?

Led-valojen ominaisuudet

Led valaisin on monimutkainen sähkötekninen tuote, jolla on hyvät optiset, sähköiset ja toiminnalliset ominaisuudet. Tuotteen tarkoituksena on taataa riittävä ja laadukas valaistus erilaisissa käyttötarkoituksissa. Lisäksi valaisimen pitää sointua ympäristöön vaarantamatta arkkitehtuuria ja esteettisiä käsitteitä.

 Led-valaisimen rakenne

Yleisesti ottaen led-valaisin koostuu diodeista, toissijaisesta optiikasta, virtalähteestä ja jäähdytysrungosta suojalaseineen. Sähköenergian muunnettaessa vaiaksi jokaisessa valaisimen komponentissa syntyy valohäviö.

Econex-valaisimien suunnittelussa ja valmistuksessa on erityisesti panostettu valaisimen rakenteeseen. Panostuksen ansiosta valaisimissamme syntyy mahdollisimman vähän valohäviöitä ja valaisin pysyy edullisen ja laadukkaana. Silikonipolymeeritiivisteen ansiosta olemme onnistuneet välttämään suojalasin käyttöä ja siten tehostaa lampun valotehokkuutta jopa 10 %.

Nykyään on tapana ilmoittaa teknisissä tiedoissa diodin valovirta, toisin kuin valaisimen valovirta, kokonaisuudessaan. Tämä saattaa herättää hämmennystä ja pahimmassa tapauksessa asiakas hankkii virheellisen arvion perusteella vääränlaisen valaisimen. Econex-valaisimen määritelmässä mainitaan itse diodin valovirta ja valaisimen lopullinen valovirta, mukaan laskien valohävikki.

Led-valojen myynti palvelevalta ammattilaiselta – ota yhteyttä Econex Oy Ltd:hen!