Led-valo tukkusi Suomessa – tutustu käyttämiimme diodeihin

led-valo

Miksi valitsimme Cree lnc.:in?

Cree Inc. on maailman johtavin yritys puolijohdetuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa piikarbidista (SiC). Cree lnc. perustettiin vuonna 1987 Yhdysvaltain Pohjois-Carolinassa. Yrityksen tärkein tavoite on luoda mahdollisimman laadukasta piikarbidista valmistettua puolijohdemateriaalia. 90-luvun alussa yritys alkoi tutkia galliumnitridin (GaN) valontuotto-ominaisuutta ja sen kiinteää liuosta piikarbidi alustalla. Ainutlaatuisen valmistustekniikan ansiosta Cree Inc.:in tuottamat puolijohdemateriaalit ovat erittäin luotettavia ja sähköisten ominaisuuksien takia huomattavasti kilpailijoitaan edellä. Valmistustekniikka mahdollistaa diodien käytön sisätilassa, teollisuuskäytössä sekä sotilaallisessa ja avaruusteknisessä käytössä.

Valonlähteenä Econex valaisimissa toimii Cree XM-L sarjan diodit. Jatkuvasti käytettynä 1601m/W ne ovat tehokkaimpia diodeja verrattuna massatuotantona valmistettuihin diodeihin. XM-L diodi on tutkitusti luotettava:

led-valo

Pitkän eliniän ja jatkuvan palamisen edellytyksenä on diodin laadukas rakenne. Huomiota kannattaa kiinnittää erityisesti metallilevyn välissä olevaan piirilevyn juotokseen. Piirilevyn rakenteessa käytetään erilaisia ominaisuuksia omaavia materiaaleja. Yleisesti ottaen piirilevy koostuu alumiinista, eristekerroksesta ja kuparifoliosta.

led-valo

Ratkaiseva tekijä on dielektrisen aineen lämmönläpäisy. Mitä korkeampi lämmönjohtavuus tuotteella on, sitä tehokkaampi on lämmön johto kristallista jäähdytysrunkoon.

led-valo

Yhtä tärkeä on juotoksen laatu. Kuvissa näkyy laadukkaan ja huonolaatuisen juotoksen röntgenkuvat. Kun juotoksessa on paljon ilmakuplia, lämmön johto diodin kristallista heikkenee ja diodi ylikuumenee. Tämä vaikuttaa merkittävästi tuotteen elinikään. Led-valo tukku Econexin valaisimien led-piirien korkean laadun takaamiseksi käytämme ainoastaan testattuja ja erittäin lämmönläpäisykykyisiä materiaaleja. 

Huomio: 
Econex testaa jokaisesta valmistuserästä muutaman valaisimen röntgenkuvaamalla ja tutkimalla niitä. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat aina huippulaatuisia tuotteita
.