Led-valaisin on valveutuneen kuluttajan valinta

Econex-valaisien on todettu olevan luotettavia ja tehokkaita TEMPO 24 (Termal, Electrical, Mechanical, Photometric, Optical) testin Yhdysvalloissa, Cree lnc. laboratoriossa. Jokainen Econexin valmistama led-valaisin ei ole pelkästään laadukas ja teknisesti edistynyt, vaan se myös vastaa asiakkaitamme tarpeita– olemme valmiita kuuntelemaan asiakkaan yksilölliset toiveet koskien valaisimien teknisiä ominaisuuksia tai ulkonäköä.

Led valaistuksen edut

Led-valaistus on antanut maailmalle mahdollisuuden rajattomaan suunnittelumuotoon, ohjattavaan, pitkäkestoiseen, energiatehokkaaseen ja ekologiseen valaistukseen.

Energiatehokkuus

Led-valaistus on kaikista tehokkain verrattuna mihin tahansa muuhun valaistusmuotoon.

Elinikä

Led-valaistuksessa on kaikista pisin elinikä, mikä huomattavasti pienentää huoltokustannuksia.

Ekologisuus

Led-valaisin ei sisällä ympäristölle haitallisia aineita ja se on kierrätyskelpoinen. Sähköenergian säästön johdosta ilmakehään vapautuu huomattavasti vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Valotehokkuus

Led-valaisimilla saa laadukkaan valaistuksen kaikkiin käyttötarkoituksiin korkealla luminanssitasaisuudella, ilman vilkuntaa ja epäterveellistä säteilyä.

Valonohjaus

Led-valaisimia on mahdollista kauko-ohjata. Automatisoimalla valaistuksen voi tehdä jopa 75% lisäsäästöä ja pidentää valaisimien käyttöikää.

Edullisuus

Matala energiankulutus, pitkä elinikä ja automaattinen valonohjaus huomattavasti vähentävät kustannuksia mikä tekee valaisimesta kannattavan alkukustannuksista huolimatta.